Limassol har blivit populärt för sitt pulserande nattliv och för de många barerna, beachklubbarna och nattklubbarna. Limassol är staden på Cypern som inte sover under sommarhalvåret och det finns liv och rörelse fram till morgontimmarna för den som känner för att dansa och umgås hela natten lång. Den långa avenyn som sträcker sig längs hela Limassols kustlinje är fylld av barer, restauranger och nattklubbar.

Under sommarhalvåret byggs maffiga strandklubbar upp längs stränderna i Limassol och dessa klubbar utgör det perfekta stället att avsluta en härlig dag på stranden. Redan tidigt på eftermiddagarna körs musik igång och mängder av festglada semesterfirare och cyprioter samlas för att dansa vid havet in till småtimmarna.

 

Guaba Beach Bar Limassol

 

1. Guaba Beach Bar

Den absolut populäraste beachklubben i Limassol är Guaba Beach Bar. Klubben är öppen från tidig morgon till sent på morgonnatten och på söndagar är det som mest folk här. Här satsar men på proffsiga och bra DJ:s som spelar de senaste och hela området förvandlas snabbt till ett dansande hav av människor.

Atmosfären och musiken på denna klubb är fantastisk och även om man inte är mycket för att festa så är den i en sevärdhet i sig. Det är inte svårt att dras med i den pulserande stämningen på Guaba Beach Bar i Limassol.

 

7 seas nattklubb Limassol

2. 7 Seas

Om du gillar varierande musik, högt tempo och goda men inte allt för dyra drinkar så är 7 Seas i den äldre delen av Limassol det utmärkta valet av nattklubb för dig! Eftersom klubben är en av de populäraste i Limassol så lönar det sig att boka bord om man är ett större sällskap.

Den topprankade nattklubben 7 Seas har något för alla smaker i musikväg, allt från levande musik, salsa, hip hop, rock, de senaste topplistorna samt olika typer av underhållning.

 

Dolce Club Limassol

3. Dolce Club

Dolce Club som ligger i det berömda Amathounta området i Limassol klassas som en av de absolut lyxigaste och imponerande klubbarna på Cypern. Bara 100 meter från Amathounta stranden hittar man denna eleganta klubb som anses vara den enda i sitt slag med kosmologisk atmosfär.

Klubben med den magiska utsikten över havet, hamnen samt lyx yachter erbjuder sin varierande kundkrets, förutom hög servicestandard, även ett nytt koncept för exklusivitet och lyxig livsstil.