Cyperns bästa All Inclusive hotell

 

Ibland kan det vara skönt att inte behöva stressa med en massa beslut över exempelvis matställen och dylikt då man åker på semester. Om man vill ha en riktigt avkopplande semester där man har planerat allt i förväg och har tillgång till allt på själva hotellet är All Inclusive resor det perfekta valet.

All inclusive resor till Cypern är mycket populärt och det finns ett stort utbud av hotell på ön som kör efter konceptet där så gott som allt är inkluderat i priset. Oftast har man möjlighet att välja vid bokningstillfället om man vill ha All Inclusive, Halvpension som främst inkluderar frukost och lunch eller middag. På dessa hotell brukar det även gå bra att inte välja några tillägg alls eller kanske bara frukost.

Cyperns All Inclusive paket är något som främst bokas av barnfamiljer eftersom det är det enklaste och smidigaste sättet att semestra med en större familj för den ultimata avkopplingen. En stor fördel med att boka All Inclusive är också att man betalar så gott som allt redan innan resan och på det viset kan man räkna ut kostanden för resan mycket noggrannare och lyckas hålla semester budgeten bättre i styr.

Eftersom alla måltider, dryck och glass och dylikt för det mesta ingår i priset så brukar All Inclusive hotell oftast bli det billigaste resealternativet för en större familj. De absolut bästa All Inclusive hotellen på Cypern hittar man i de större semesterorterna som Ayia Napa, Larnaca, Paphos, Limassol och Protaras.

 

all inclusive hotell Cypern

De 5 bästa familjehotellen med All Inclusive på Cypern

Vi har samlat de högst rekommenderade All Inclusive hotellen på Cypern med toppbetyg och som har hyllats av ett stort antal barnfamiljer genom åren. Vi har främst studerat betygsättning från webbsidor som Tripadvisor, Booking och Hotels som underlag för denna listning av topprankade all-inclusive hotell på Cypern som är anpassade för hela familjen att trivas i under solsemestern på ön.

ATLANTICA SUNGARDEN – Ayia Napa

Blue Star Atlantica Sungarden är ett prisvärt All Inclusive hotell som har ett fantastiskt läge med utsikt över Medelhavet och samtidigt på promenadavstånd till Ayia Napa. Hotellet erbjuder helpension och en mängd med trevliga aktiviteter för hela familjen.

 

Atlantica Sungarden pool Ayia Napa

LOUIS PHAETHON BEACH HOTEL – Paphos

Louis Phaethon Beach är ett familjevänligt hotell med såväl vattenland som All Inclusive. Hotellet ligger alldeles vid havet i omgivningen kring Paphos. Hotellet har ett stort utbud familjeaktiviteter och erbjuder bufféer med variation och olika teman. Närheten till Kato Paphos gör det enkelt att delta i olika utflykter i området och samt att strosa omkring i natursköna områden och besöka de vackra stränderna som finns alldeles i närheten. Detta hotell är trivsamt för hela familjen och vattenlandet är ett extra plus för de mindre barnen att roa sig i.

 

LOUIS PHAETHON BEACH HOTEL

ATLANTICA OASIS – Limassol

Atlantica Oasis är ett riktigt prisvärt Blue Star hotell vid Medelhavet där All Inclusive ingår. Hotellet är en avkopplande oas för såväl stora som små och här hittar du en mängd av aktiviteter för hela familjen. Det finns bland annat ett stort poolområde med egen pool för vuxna, piratskepp, träningsmöjligheter samt restauranger, lekhus, pyssel och barnpassning.

 

ATLANTICA OASIS HOTEL LIMASSOL

SUNWING SANDY BAY BEACH – Ayia Napa

Sunwing Sandy Bay Beach är rankad som ett av det mest populäraste familjehotellen på Cypern. Detta familjeparadis har det mesta man kan önska sig och tilldelades även det stora barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Cypern 2015. Lägenhetshotellet med All Inclusive och en mängd av familjeaktiviteter ligger i ett lugnt område vid kusten mitt emellan den berömda stranden Nissi Beach och Staden Ayia Napa.

 

SUNWING SANDY BAY BEACH Cypern

MALAMA – Fig Tree Bay

Det familjevänliga All Inclusive-hotellet Malama ligger i Kapparis nära den populära stranden Fig tree Bay. Hotellet som erbjuder rymliga lägenheter och strandnära läge med en fantastisk utsikt över Medelhavet, har även tillgång till restaurang med varierad mat och ett elegant poolområde. På hotellområdet finns det även tillgång till hamam, massage, jacuzzi och cocktail lounge.

 

MALAMA hotell Fig Tree Bay

KEFALOS BEACH VILLAGE – Paphos

Kefalos Beach Village med All Inclusive som tillval är ett utmärkt val för hela familjen. Dessa färggranna lägenhetshus som ligger i en liten by strax utanför Paphos har en magisk utsikt över det glittrande havet och horisonten. Kefalos Beach Village har en stor utomhuspool samt inomhuspool, restauranger, barer, gym, jacuzzi, frisör, tennisbana, minigolf, cykeluthyrning och lekplats med internationell barnklubb.

 

KEFALOS BEACH VILLAGE